Jeugdtheater

Zondag
8 oktober 2017
11.00 uur

Leeftijd 4 - 12 jaar
€ 3,-

"Bibberbenen en blubberarmen"
Peter Sterke

Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt, schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven, geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen.

Peter is er dan ook helemaal mee en geeft zicht op voor de Griezelacademie. Als je alles gruwelijk eng vindt, dan moet je gewoon zelf gruwelijk eng worden. Om op de griezelacademie te komen moet je de basisvaardigheden van griezelen kennen. Griezelig lopen, gruwelijk eng dansen en vooral zelf niet bang zijn of worden.


Kaartjes zijn te koop aan de deur van de zaal op het moment van de voorstelling.

 

~~~~~

Zondag
5 november 2017

11.00 uur

Leeftijd 4 - 11 jaar
€ 3,-

"Alex en het wonderboek"
Meemaaktheater

Op het moment dat Alex een boek in handen krijgt van zijn geleerde opa, is hij meteen onder de indruk. Hij slaat het boek open en ineens staat daar de hoofdpersoon uit het boek voor zijn neus!
Deze haalt hem over om van plaats te ruilen en zo verdwijnt Alex tussen de bladzijden van het boek. Er is maar één manier om weer uit dit wonderboek te komen: Alex moet de foute tovenaar aan het einde van het verhaal verslaan...

Vol verwachting begint Alex aan zijn avontuurlijke reis. Hij baant zich een weg door een wonderlijke wereld, die de ene keer vol gevaren is, maar een andere keer weer erg grappig. Zo klimt hij langs touwbruggen en vliegt hij door stormen op een vliegend tapijt. Hij krijgt ruzie met een boze kabouter, wordt geholpen door de onhandige mummie, terwijl bij juist doodsbang is bij de eenzame heks. En overal dezelfde boodschap: Pas op voor de foute tovenaar! Alleen de kinderen uit het publiek kunnen zorgen dat alles weer tot een goed einde komt...

 

Kaartjes zijn te koop aan de deur van de zaal op het moment van de voorstelling.

 

~~~~~

Dinsdag
2 januari 2018
14.00 uur

Leeftijd 3 - 10 jaar
€ 3,-

"Piraat gestrand"
Theater Fantast

Onze piraat is gestrand op een onbewoond eilandje, Waterland. Alhoewel... onbewoond?
De boot is kapot, dus zwemmen naar het vaste land is de enige optie. Maar onze piraat is bang voor water... dan maar op het eilnad blijven.

Tijdens zijn verblijf ontdekt hij een schatkist met daarin een kroon. Maar is die kroon niet van de koning? Zou de koning zijn kroon terugkrijgen? En wie helpt de piraat met zijn zwemles?

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en... een hele grote schat. Een voorstelling vol met aanstekelijke liedjes en ook nog wat toverkunsten van onze piraat, waarbij hij de hulp van de kinderen in de zaal regelmatig nodig zal hebben.


Kaartjes zijn te koop aan de deur van de zaal op het moment van de voorstelling.

 

~~~~~

Zondag
4 maart
2018
11.00 uur

Leeftijd 3 - 10 jaar
€ 3,-

"De Gruffalo"
Meneer Monster

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet?

De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren, die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een plan. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? "De Gruffalo" naar het bekende kinderboek, is een spannende voorstelling, waarin de kinderen leren: Wie niet groot en sterk is, moet slim zijn!


Kaartjes zijn te koop aan de deur van de zaal op het moment van de voorstelling.

~~~~~

 

Informatie over de kindervoorstellingen is ook te volgen via facebook.